
Vegetarmeny
(minimum 10 personer)
Ta kontakt for bestilling.
Epost: catering@helletun.no
Eller telefon: 904 06 532
529,- pr.pers
Gulrot og halloumi fritters
med yoghurt og mintdressing
(Melk)
-
Krydret spinat og linsepai (VE)
Med mango chutney
(Hvete og selleri)
-
Soppfrikadeller (VE)
med pikant tomatsaus
-
Falaffel
Serveres med hummus og syltet løk
(Egg)
-
Innbakt blomkål
(Hvete, egg)
-
Sesongsalat
Det beste sesongen har å by på
(Sennep)
-
Vårrull
(Hvete, melk)
-
Rosmarinstekte poteter
Ovnsbakte poteter med rosmarin og Maldonsalt, serveres med Gochujang aioli til å dyppe
(Dip: Egg, sennep, soya)
-
Focaccia og aioli
Husets focaccia med urter, soltørket tomat og olivenolje
(Hvete)
-
Avocado salsa og nacho chips
Husets hjemmelagde avocadosalsa med salte, sprø nacho chipis
(Hvete)
-
Tilvalg:
Burrata caprese salat – 79,-
Klassisk caprese salat med burrata, fersk basilikum og tomat
(Melk, sulfitt)
-
Sjokolade og daddel terte (VE) kr. 89,-
Vegansk sjokoladekake med dadler
(Hvete)