top of page

Vegetarmeny

(minimum 10 personer)

Ta kontakt for bestilling.

Epost: catering@helletun.no

Eller telefon: 904 06 532
 

529,- pr.pers

Gulrot og halloumi fritters 

med yoghurt og mintdressing

(Melk)

-

Krydret spinat og linsepai (VE)

Med mango chutney 

(Hvete og selleri)

-

Soppfrikadeller (VE)

med pikant tomatsaus

-

Falaffel 

Serveres med hummus og syltet løk

(Egg)

-

Innbakt blomkål

(Hvete, egg)

-

Sesongsalat

Det beste sesongen har å by på

(Sennep)

-

Vårrull 

(Hvete, melk)

-

Rosmarinstekte poteter

Ovnsbakte poteter med rosmarin og Maldonsalt, serveres med Gochujang aioli til å dyppe

(Dip: Egg, sennep, soya)

-

Focaccia og aioli

Husets focaccia med urter, soltørket tomat og olivenolje

(Hvete)

-

Avocado salsa og nacho chips

Husets hjemmelagde avocadosalsa med salte, sprø nacho chipis

(Hvete)

-


Tilvalg:

 

Burrata caprese salat – 79,- 

Klassisk caprese salat med burrata, fersk basilikum og tomat

(Melk, sulfitt)

-

Sjokolade og daddel terte (VE) kr. 89,-

Vegansk sjokoladekake med dadler

(Hvete)

bottom of page