Middelhavet
Tapas
499,- pr.pers
Gambas al Ajillo
Hvitløkscampi med hvitvin og røkt paprika
(melk, skalldyr, sulfitt)
-
Dampede blåskjell
Med basilikumpesto
(skalldyr, nøtter)
-
Dadler i bacon
-
Mozzarella sticks
Friterte ostefingre
(melk, hvete)
-
Kyllingkebab
Kyllingfilet på spyd med paprika, løk og sopp.
Serveres med yoghurt og mintdressing
(hvete)
-
Albondigas
Spanske kjøttboller med pikant tomatsaus
(hvete)
-
Marokkansk lam
Langtidsstekt lammelår servert med couscous og tzatziki
(hvete, melk)
-
Gresk salat
Med rødløk og fetaost
(melk)
-
Oliven
-
Patatas Bravas
Ovnsbakte poteter med pikant tomatsaus og aioli
-
Focaccia
(hvete)
-
Aioli
(egg, sennep)
-
Tilvalg:
Spekemat og Manchego 89,-
Et utvalg av spekemat og ost
(melk, sulfitt)
-
Pannacotta 98,-
med hvit rom, vanilje og appelsin
(melk)
-
Bærkake 79,-
Bærkake på mandel eller hasselnøttbunn
med nydelig vaniljekrem
(hasselnøtt/mandler, egg, melk)